Murray Home Styling

Haal het beste uit uw woning!

Interieuradvies

Voor een huis dat voelt als een thuis

We weten allemaal wel wat we mooi vinden, maar het inrichten van een woning is voor veel mensen een hele opgaaf.  Bij interieuradvies komen uw persoonlijke stijl en voorkeuren terug in de sfeer en uitstraling van uw inrichting.

Nordic Breeze BrandedHoe ga ik te werk?

Interieuradvies is een creatief proces waar afstemming met de klant voorop staat om de juiste look & feel neer te zetten.

  • Vrijblijvend intakegesprek

Ik start met een intake gesprek aan huis waarin we samen de opdracht vaststellen. Waar loopt u tegenaan? Om welke vertrekken gaat het? Welke sfeer en stijl wilt u bereiken? Hierna ontvangt u een maatgemaakte offerte.

  • Uitgewerkt interieur advies

Middels een interactief proces werk ik een moodboard uit met kleurschema’s, materialen, en inspirerende beelden. Indien gewenst kan dit verder worden uitgewerkt in een Interieur Adviesrapport dat kleurenspecificaties opgeeft, schetsen van de  inrichting van ruimte (in 2D en 3D), en een boodschappenlijst en / of offerte voor de uitvoering samen met een overzichtelijk stappenplan.

  • Uitvoering van het advies

Zo gewenst laat u de uitvoering aan mij over. Hiervoor nemen we samen het adviesrapport door en leggen we een werkplan vast waarbij u (delen van) de uitvoering en/of coördinatie aan mij overdraagt.

  Koffieuurtje advies

nieuw-bubbleZit u met een korte vraag of twijfelt u over hoe u het één of ander het beste kunt
aanpakken in uw interieur?  Heeft u behoefte om hierover te sparren met een professional? Dat kan. Boek mij in voor een koffieuurtje voor €95 en we gaan samen kijken naar uw meest inspirerende oplossing.