Murray Home Styling

Haal het beste uit uw woning!

Nieuws & Inspiratie

IMG_1497

Januari 2018 – In with The New?

Terwijl de tweede westerstorm van het jaar over mijn huis raast zie ik dat het de hoogste tijd is voor een update!
Ik ben door mijn laatste opdracht aan het denken gezet… Zal ik mijn dienstenpakket uitbreiden? Zoveel van mijn klanten zeggen mij zo enorm veel te hebben aan mijn adviezen rondom organisatie & opruimen, dat ik erover denk het in mijn dienstverlening op te nemen…

 

img_5055

Maart 2017 – Maartse Buien

Tsja, gaan of niet gaan, that was the question. Maar ondanks het natte weer gingen we. Geïnspireerd door het mooie RM Magazine Spring 2017 gingen we een dagje winkelen in Arnhem. Hoofddoel de Rivièra Maison flagship store en café en als bonus de leuke binnenstad ontdekken.
En wat hebben we genoten! De stad is zeker de moeite waard om te bezoeken en ik kom er graag terug voor verdere inspiratie en aankopen.

Februari 2017 – Hoera alweer 3 jaar!img_4624

Op 4 februari bestaat Murray Home Styling alweer drie jaar en dat betekent uiteraard ‘Tijd voor Taart’ – Strawberry Oreo Rosebud Cupcakes in dit geval. Onder mijn Facebook volgers verloot ik éénmaal een Koffieuurtje Interieuradvies met cupcakes. Wil jij ook kans maken of iemand opgeven?  Dat kan – kijk snel op Facebook hoe!
De uitslag wordt op maandagmiddag 7 februari om 12uur bekend gemaakt.

 IMG_1092Januari 2017 – Met Frisse Moed

Na alle gezelligheid van december vind ik januari normaal gesproken een gauwe sleur-maand. Maar niet dit jaar! De vrieskou en de daarbij heldere luchten met zonneschijn doet veel vrolijker aan. Bovendien ben ik met een uitdagende opdracht aan de slag gegaan en zit mijn hoofd weer boordevol ideeën.  Het leuke van mijn vak is dat ik telkens verliefd kan worden op een nieuwe stijl…

Welke stijl vind jij nu helemaal ‘WoW’?  Inspireer me op mijn Facebook pagina!

christmas-2016

December 2016 – Season’s Greetings!

En dan is toch ineens het jaar weer bijna om… Ik hoop dat het een goed jaar voor je was.

Ik dank jullie hartelijk voor jullie enthousiasme & inspiratie het afgelopen jaar en mijn beste wensen voor een liefdevol 2017 

1Cloche RL Let the SUN shine.jpg2 mei 2016 – Kleur Bekennen

Laatst sprak ik met een nieuwe woningeigenaar die opperde: “Maar ik kan toch gewoon alle kamers wit schilderen?” Toen heb ik uitgelegd dat dát inderdaad een optie is, maar  een toegesneden en uitgebalanceerd kleurenschema de woning zou liften van een ‘mooie woning’ naar een woning met die gewilde WOW-factor. Een witte woning blijft een blank canvas.

Wit wordt overigens vaak verward met ‘neutraal’, maar een verkeerde toepassing van wit kan een ruimte enorm koud & kil doen lijken. En dat is nou juist niet wat we willen.

Veel mensen zijn bang om kleur te bekennen in hun eigen huis. En dan spreek ik niet van een (in het oog springend) accent muurtje hier of daar, maar ècht kleur toe te passen in alle vertrekken en kamers. Het is werkelijk een fantastische manier om functies te stimuleren (slapen, loungen, entertainen) en om een harmonieuze flow in je woning te creëren.  Dus hoe leuk is het niet als ik een klant tref die duidelijk voor kleur durft te kiezen!

PS: Heb jij een lievelingskleur? Kijk gauw of die erbij staat in mijn serie Colour op Pinterest! 

26 februari 2016 – Voorjaar!IMG_1113

Hoe heerlijk is het niet om al dat frisse groen weer naar boven te zien komen en de dagen ‘langer’ worden!  Ik geniet volop van de narcissen en blauwe druifjes in huis. Uiteraard is mijn zinken bak op de eettafel weer geüpgraded met al dit moois met veel mos ertussen. Deze zinken bak is een ‘moveable feast‘ zoals Delia Smith zou zeggen – je kunt er met eigen inspiratie alle kanten mee op!

Toch deel ik hier nogmaals het Moodboard ‘Nordic Breeze’ waar ik intensief met mijn klant aan heb gewerkt de afgelopen maanden. Nu is de spannende fase van de uitvoering aangebroken. Ik houd je op de hoogte!

PS: Naast deze sporadische updates, vind je meer actueel nieuws & tips op mijn Facebook pagina

24 december 2015 – Happy Holidays!image

De mince pies zijn gebakken, de kaartjes voor De Notenkraker in de handtas en de champagne ligt koud.

In deze drukke tijd sta ik even stil bij de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Ik tel mijn zegeningen, blaas even uit en kijk voorwaarts naar een gloednieuw 2016!

Ik wens iedereen hele fijne feestdagen toe en mijn allerbeste wensen voor een gezond en  succesvol nieuwjaar!

PS: Een kijkje achter de schermen in mijn leven? Je bent van harte welkom op Instagram


17 oktober 2015
herfst krans

Niets is leuker dan je huis in sfeer te brengen met materialen van moeder natuur die gewoon voor het oprapen liggen!

Soms is het moeilijk om een rustmoment te vinden om met alle inspiratie die we opdoen via Facebook en Pinterest ook echt zelf iets te doen. Mijn tip: plan gewoon een avondje met een stel vrienden / vriendinnen. Het enige wat je nodig hebt is een grote tafel.  Verder neemt iedereen zijn eigen spullen mee en maak je bijvoorbeeld een krans voor aan je voordeur of vul een leuke zinken bak met mos, kaarsen en natuurlijk die dennenappels, kastanjes, beukenoothulsjes… noem maar op.

Dus als je de volgende keer de hond uitlaat of een heerlijke wandeling in de natuur maakt – neem een tasje mee!

PS: De beste herfstdecoratie ideeën verzamel ik op Pinterest. Volg mijn bord Seasonal | Autumn Styling en je mist niets!

candles13 augustus 2015 – Home Sweet Home

Voor de meesten van ons is het weer thuiskomen van de zomervakantie. Hoe heerlijk het weg-zijn ook is geweest, zo mogelijk vind ik het thuiskomen nog heerlijker! Maar dan… ineens zie je dat er wel weer de nodige aandacht mag worden besteed om het weer gezellig te maken. Met de warme dagen hebben we veel buiten geleefd en nu is binnen toch een beetje kaal.

Gelukkig zit het leuk maken van je woning ook vaak in de kleine dingen. Met een beetje inspiratie en aandacht kom je al een heel eind! Zo was ik geïnspireerd bij de bloemist door die leuke kleine vaasje met rustieke kaarsjes is mooie vergrijsde pastelkleuren. Toen ik bij Action deze knusse flesjes aantrof, was het alleen nog even twee mooie kaarsen erin steken – et voilà – weer een leuk hoekje gecreëerd in mijn kozijn. (Ssst, en dat voor nog geen euro per stuk!)

PS: Ook creatieve kriebels? Bekijk eens mijn Pinterest bord Craft Ideas

13 november 2014

Stoneware Cake Stand TWC

Tussen Hallowe’en en St. Maarten aan de ene kant en de aankomst van Sinterklaas en Kerstmis aan de andere kant vind ik dit het juiste moment om mijn Christmas Cake te maken. Bakken bedoel ik daarmee, want ècht in de kerststemming ben ik nog niet. Dat begint voor mij pas nadat de Goedheiligman weer naar Spanje is teruggekeerd. Na het bakken verpak ik de cake in bakpapier en cling, en in deze weinig aansprekende verpakking krijgt het een rustplaats op een plank in de kelder.
Hoe gezellig is het dan niet om vlak voor kerst je huisgemaakte cake om te toveren tot een heus centrepiece voor je kerst koffietafel? (Hij smaakt overigens ook heerlijk bij een glas champagne!). Dit jaar laat ik mij inspireren door de cake op het cakeplateau van The White Company; simple & understated. Waar haal jij je inspiratie dit jaar vandaan?

PS: Naast cake natuurlijk veel meer woondecoratie inspiratie op mijn Pinterest bord Seasonal | Christmas Styling 

aan het werk 1

8 november 2014

Mijn klanten stuurden mij deze artistieke foto! Een nieuwe woning wordt (bijna) volledig gestript om vervolgens weer helemaal in eigen stijl te worden gedecoreerd en ingericht. Een spannende en tegelijkertijd enthousiasmerende fase voor zowel klant als stylist!

©Murray Home Styling

©Murray Home Styling

16 september 2014

We zijn nog heerlijk aan het genieten van een welverdiende nazomer… en dat terwijl ik dacht dat de herfst dit jaar in augustus was begonnen! Het lijkt ook een vruchtbaar jaar wat hazelnoten en kastanjes betreft. Die beginnen nu toch wel te vallen. Zelf ben ik dol op het verzamelen van dit soort materialen van moeder natuur om een lekker herfstsfeertje te creëren in huis. Op de schouw, in een windlicht of op een dienblad tussen een stel rustieke kaarsen…

Nog een snelle en low-budget manier om je huis in herfstsfeer om te toveren is door de kussens op je bank aan te passen aan het seizoen. Ik heb een aantal mooie exemplaren voor je op een rijtje gezet. Een fijne nazomer toegewenst!

PS: Nog meer zin in herfstinspiratie tips? Volg dan mijn Pinterest bord Seasonal | Autumn Styling


%d bloggers liken dit: