Murray Home Styling

Haal het beste uit uw woning!

Over Marielle Murray

Hallo! Ik ben Marielle Murray, oprichter en eigenaar van Murray Home Styling.

Geboren en getogen in Zeist, vloog ik als student uit naar Utrecht. Tijdens mijn studie Geografie zocht ik de praktische kant op en studeerde ik af als Planoloog – gericht op het ruimtelijk ontwerp van de wereld om ons heen.

Na mijn afstuderen verhuisde ik naar Edinburgh waar ik jarenlang als project manager in het brede thema van duurzame ontwikkeling heb gewerkt. Naast mijn werk zocht ik toevlucht in projecten in en rond het huis.  Zo heb ik onder andere een Victoriaans huis gerenoveerd dat werd bekroond met twee artikelen in IDEAL Home (2003).

In 2014 nam ik de stap om mijn droom te verwezelijken: mensen helpen het beste uit hun woning te halen. Of dit nu is voor de verkoopfase van hun woning of om van hun huis een ècht thuis te maken, de persoonlijke vervulling om klanten hierin te laten slagen vind ik priceless!

Ik ben ook te vinden op Twitter, Facebook en Pinterest waar ik mij bezig houd met al datgene wat mij inspireert.  Mijn professionele levensloop is terug te vinden op LinkedIn.

Ik ben gecertificeerd Verkoopstylist door het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten®.