Murray Home Styling

Haal het beste uit uw woning!

Verkoopstyling

J40verkochtVerkoopstyling is goede marketing
Als verkoopstylist help ik u uw woning zo goed mogelijk klaar te maken voor de verkoop met als doel : een snelle verkoop tegen de beste prijs!

Heeft uw woning verkoopstyling nodig?
Verkoopstyling is uitermate geschikt voor woningen die nieuw in de verkoop worden gebracht. Je kan immers maar één keer een eerste indruk maken.

Maar ook met woningen die al te koop staan en waar het aantal bezichtigingen tegenvalt of waar bezichtigingen niet leiden tot DE verkoop weet ik als verkoopstylist wonderen te verrichten.

Verkoopstyling werkt!
Negen op de tien mensen vinden het lastig om door uw persoonlijke inrichting heen te kijken. Ik help u om van uw thuis een huis te maken dat een zo breed mogelijk publiek aanspreekt. Kopers krijgen zo een blank canvas aangeboden, waardoor zij zichzelf makkelijker kunnen identificeren met uw woning.  In het huidige financiële klimaat waar een verbouwing niet meer eenvoudig mee te financieren is met de hypotheek, is het van belang dat uw woning een instapklare indruk maakt.

Ik speel in op de sterke punten van uw woning en creëer licht, rust en ruimte – precies wat de meeste kopers zoeken.

… en wat krijgt u ervoor terug?fullsizeoutput_e45
Onderzoek van het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten® toont aan dat een woning die op professionele wijze verkoopklaar is gemaakt binnen één week tot drie maanden verkoopt. Dat in tegenstelling tot de gemiddelde verkooptijd van 428 dagen. Hoe sneller uw woning is verkocht, hoe sneller u kunt doorgaan met de plannen voor uw volgende woning. Mogelijke dubbele maandlasten en kostbare prijsverlagingen kunnen worden voorkomen.

Mijn werkwijze
Het uitgangspunt van verkoopstyling is om met een klein budget een zo groot mogelijk resultaat te behalen. Vanuit Murray Home Styling bied ik de volgende diensten aan:

  • Brons
    Een bezoek van 2 ½ uur bij u aan huis met praktische tips en adviezen waarna u direct zelf aan de slag kunt.
  • Zilver
    Een huisbezoek zoals bij het Brons Pakket plus een volledig Verkoopstyling Rapport, inclusief een offerte voor uitvoering en stappenplan toegespitst op uw woning en omstandigheden.
  • Goud
    Op basis van het Zilver Pakket kunt u de uitvoering geheel of gedeeltelijk aan mij overlaten. U kunt denken aan het inhuren van klusbedrijven en personal shopping. In voorbereiding van de fotoshoot worden de puntjes op de ‘i’ gezet. zodat uw woning op zijn top wordt gepresenteerd.

De prijzen zijn afhankelijk van de specifieke situatie.  Ik nodig u uit vrijblijvend contact op te nemen om te bespreken wat verkoopstyling voor u kan betekenen.